Hogyan |
2018-03-10 17:00:46 |
HOGYAN "LOPTA MEG" AZ ORBÁN KORMÁNY 2010 ÓTA A MAGYAR EMBEREK... |
5 csábító olasz recept nem csak ínyenceknek |
2018-01-17 20:25:23 |
Az olasz konyhának nincs párja, a nagyszerűsége talán pont az egyszerűségében rejlik. Nem kell más, csak pár minőségi hozzávaló, egy szakács, aki szívből főz, no meg egy pohár finom bor, és kész is a tökéletes fogás. Kezdhetjük? 5 kedvenc receptünk következik az olasz konyha napja alkalmából. Olasz ribollita, átmelegít tetőtől talpig HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE: 3... |
Erdélyi babpüré |
2015-05-11 21:31:18 |
Erdélyi babpüré Hozzávalók: Elkészítés: Ahány személyre készítjük, annyiszor 6 dkg tarkababot beáztatunk. Az áztató levet kiöntjük, és kevés vízben provanszi fűszerkeverékkel, babérlevéllel puhára főzzük. Ekkor mixerrel pürét csinálunk belőle. Azután ízesítjük ismét: fokhagymával, őrölt köménnyel, sóval. Kevés olajban ropogósra sütött hagymakarikákkal a tetején tálalju... |
Fűszeres csirkefalatok III. |
2014-07-04 22:59:11 |
Fűszeres csirkefalatok III. Hozzávalók: 1 közepes nagyságú csirke 8 dkg liszt 1 púpozott teáskanál pirospaprika 1 mokkáskanál majoranna 1 mokkáskanál tört feketebors 1 teáskanál só 2 gerezd fokhagyma 10 dkg reszelt sajt 1 nagy fej vöröshagyma 2 dl tejföl 4 evőkanál Vénusz olaj 10 dkg vaj késhegynyi őrölt kömé... |
Ma Apák Napja van! :) Vrábel Krisztina: Apák napi menü |
2014-06-15 08:30:17 |
Érdekességként hoztam az alábbi receptet Vrábel Krisztina: Apák napi menü Június harmadik vasárnapján ünnepeljük az édesapákat, fogjunk hát össze a gyerekekkel, és készítsünk olyan fogásokat, amely... |
Lencsefőzelék |
2013-12-31 15:22:39 |
Lencsefőzelék Hozzávalók: Elkészítés: 20 dkg lencsét kiválogatunk, beáztatunk, leszűrjük. Kb. 1 liter vízben feltesszük főni. Hozzáteszünk 1 fej lilahagymát, 3 gerezd kipréselt fokhagymát, 1 evőkanál mustármagot, 1 evőkanál mustárt, néhány babérlevelet és egy fél citromot héjastul. Ha puhára főtt a lencse, kidobjuk belőle a hagymát és a citromot. Ekkor sózzuk, 1 evőkan... |
Hamis dörgicsei leves |
2013-11-06 12:38:36 |
Hamis dörgicsei leves Hozzávalók: 30-40 dkg csirke- vagy pulykamell 30 dkg zöldborsó 20 dkg gomba (üveges vagy friss) petrezselyem 3-4 szál sárgarépa 1 fej hagyma 1 kimagozott fehér paprika a leves aranyló színéhez 1 paradicsom só vagy ételízesítő őrölt szerecsendió bors szárnyas leveskocka olívaolaj a dinszteléshez Elkészítés: A répákat pucold meg és kariká... |
|